Home / Produktet dhe shërbimet

Produktet dhe shërbimet

Prova kryesore e kompanisë sonë është vargu i produkteve që janë të lidhura me ne, që ofrojnë klienteve tonë kualitet të shkëlqyeshëm. Linja e jonë e produkteve përbëhet nga aplikacionet për menaxhimin e rasteve, menaxhimin e incidenteve, menaxhimin e nxënësve dhe studenteve, trajnime, konsulencë, rrjeta kompjuterike, infratrukturë të servereve, përkrahje teknike (email, PC etj) e deri tek outsourcing. Deri me sot kemi qenë të suksesshëm në plotësimin e kërkesave dhe nevojave të klientëve tonë. Anëtarët e ekipit tonë janë punëtorë të zellshëm dhe të dedikuar për dorëzimin e produkteve dhe shërbimeve kualitative në tregun e teknologjisë informative.

 

Top