Home / Event /

Sep
15

Com-Ing zhvilloj web faqen e Beos-Maler

Këto ditë Com-Ing kompletoj zhvillimin e web faqes për klientin tonë në Zvicer Beos-Maler. Web faqja u zhvillua brenda 2 jave në bashkëpunim të ngushtë me klientin tonë. Në shërbime u përfshi edhe dizajnimi i logos së re dhe shërbime standard të web faqes. Faqja mund të vizitohet në linkun http://beos-maler.ch/

Top