Home / Event / Fillimi i kursit Scratch

Fillimi i kursit Scratch

Sep
1

Me datë 01.09.2021 fillon kursi  për femijë Scratch

Me anë të ketij kursi do të mësoni:

  • Të bëheni kodues
  • Të programoni ne Scratch
  • Të krijoni lojëra të ndryshme si “Rrokullisja e zjarrit”, “Flappy Bird”,”Rrëmuja e majmunit”,”Shpëtoni nga dragoi”, etj.
  • Minikompjuterët
  • Numrat binar dhe numrat bazë
  • Simbolet dhe kodet
Top