Home / Event /

Sep
1

Së shpejti trajnime për Shkollën Teknike

COM-ING ka arritur marrëveshje me projektin “Proskills” e SOLIDAR Suisse dhe implementuar nga ITED për trajnimin e mësimdhënësve dhe nxënësve të klasës së XII në teknologjinë informative.

Top