Home / Event / TRAJNIME – Përkrahje e BE për Konkurrueshmërinë e Sektorit Kosovar të TIK

TRAJNIME – Përkrahje e BE për Konkurrueshmërinë e Sektorit Kosovar të TIK

Sep
7

Trajnerёt tonё Burimi dhe Mimoza do tё jenё pjesё e kёtij projekti shumё tё rёndёsishem dhe tё vlefshёm pёr rininё tonё! Mirё se vini ! Lexoni mё poshtё.

Linku pёr Aplikim http://e.ictkosovo.eu/ 

Projekti “Mbёshtetja e BE-së pёr Konkurrueshmёrinё e Sektorit Kosovar tё ICT”, financuar nga zyrja e BE-së dhe implementuar nga  WEglobal, nё konsorcium me European Management dhe Prishtina REA, po fillon me semestrin e parë të ofrimit tё Trajnimit pёr Zhvillimin e Shkathtёsive tё ICT pёr tё pёrmirёsuar kapacitetet e ICT tё Fuqisё Punetore nga fusha e ICT në Kosovё, duke synuar ofrimin e kёtij Trajnimi tё Zhvillimit tё Shkathtёsive tё ICT pёr mesatarisht rreth 240 individё. Grupi targetues  jane të rinjt nga fusha e ICT (siç janë: tё diplomuarit, ndёrmarrёsit e rinj, profesionistё tё tjerё, meshkuj/gra tё cilёt dёshirojnё tё avancojnë shkathtёsitё e tyre digjitale, etj, profesionistёt e bizneset aktuale tё  ICT në përpjekje për plotёsimin e nevojave të tregut.  Semestri i parё i trainimit zhvillohet nё mes tё datёs 5 tetor 2020 dhe 5 shkurt 2021, me 4 orё trainimi nё ditё (nga 17:00-21:00),  katёr ditё nё javё.

Ekipi ka pèrgatitur Ftesèn “Njihe ICT, dhe mèso si ta praktikosh atè pèr avancimin tuaj” (semestri I pare) si dhe reklamen (banerin) nè gjuhèn shqipe dhe gjuhèn angleze. Ftesen e pergatitur ne gjuhen shqipe, te cilen mund ta gjeni ne linkun:

https://ictkosovo.eu/njihe-ict-dhe-meso-si-ta-praktikosh-ate-per-avancimin-tuaj/?lang=sq

 si dhe reklamen ( banerin)

https://ictkosovo.eu/?lang=sq

Top