Home / Investitorët/Partnerët

Investitorët/Partnerët

Ne jemi kompani private në pronësi të një investitori të vetëm. Ne jemi partner me kompani me reputacion në teknologjinë informative. Ne deri me tani kemi treguar suksese në punën tonë të deritanishme me klientet dhe partnerët tonë. Ne jemi në kërkim të investitorëve që janë të interesuar të investojnë në kompaninë tonë dhe qe i ndajnë me ne vlerat tona. Kompania e jonë ka pervojë të mirë, menaxhim të qëndrueshëm plane ambicioze për rritjen e biznesit që ju ofron investitorëve potencial kthim të investimeve në kohë të shpejtë (1-3 vjet).

.

Top
Ndrysho Gjuhën